Sari otti Helsingin Laura Ashley -myymälän ohjat käsiinsä syksyllä

Helmikuun lopun pakkasista huolimatta tuntuu, että kevät on jo ihan nurkan takana. Se näkyy myös Laura Ashleyn Helsingin liikkeessä, missä uusi yrittäjä Sari Matinlassi-Bibb järjestelee hiljattain saapuneita uutuustavaroita.

Sari aloitti Laura Ashleyn Suomen franchising-yrittäjänä lokakuussa 2017 työskenneltyään ensin kesän ajan osa-aikaisesti liikkeessä. Sisustussuunnittelua rakastava Sari huomasi heti kesällä tulleensa oikeaan paikkaan.

– Jo kesällä minulla oli sellainen tunne, että voisin olla tämän liikkeen omistaja jonain päivänä, Sari kertoo.

 Sarin tunne ja unelma kävivätkin toteen varsin nopeasti:

– Syksyllä minulle sitten tarjoutui mahdollisuus ottaa liikkeen ohjat käsiini ja saada Laura Ashleyn Suomen franchising-omistajuus, Sari iloitsee.

Australian Sydneyssa kasvanut, mutta nyt 10 vuotta Suomessa asunut Sari työskenteli musiikkialalla 13 vuoden ajan. Näinä vuosina hänen työpaikkojaan olivat suuret levy-yhtiöt Sony Music ja BMG. Sitten Sari muutti Iso-Britanniaan ja toimi ympäri maailmaa konsertoivan silloisen puolisonsa Eric Bibbin tour managerina noin 10 vuoden ajan.

Sarin ja Ericin erottua Sari alkoi pikkuhiljaa haaveilla uudesta urasta sisustussuunnittelun parissa. Unelman toteutuminen on vaatinut paljon töitä, mutta Sari kertoo saaneensa myös paljon apua:

– Moni upea ihminen on ollut minulle avuksi matkan varrella, Sari kiittelee.

Fredrikinkadun myymälässä on esillä monenlaista kevättä enteilevää. Laura Ashleyn kevät- ja kesämalliston vaatteita on jo saatu Lontoosta, ja lisää on tulossa. Kevään kunniaksi on tarjolla raikkaita pastellisävyjä niin vaatteissa, tapeteissa kuin lahjatavaroissakin. Uutuuksia on saatavilla niin liikkeestä kuin verkkokaupastakin. Sari kutsuu paikan päälle pääseviä tulemaan myymälään tutustumaan kevätmalliston tuotteisiin sekä tapaamaan ilolla palvelevaa tiimiä – Saria, Eevaa, Kirsiä ja Binskua.

 – Tervetuloa moikkaamaan!