Inspiraatio

 

Laura Ashleyn monipuolinen ja eri tyyleistä koostuva sisustusmallisto tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja luoda kodin tunnelmasta juuri omannäköinen. Huolella suunnitelluissa huonekaluissa, valaisimissa, tapeteissa sekä kodin tekstiileissä yhdistyvät paitsi lämmin kodikkuus myös ajaton kansainvälinen tyyli ja aidot materiaalit.

Kahdesti vuodessa päivitettävään sisustusmallistoon lisätään sesongin mukaan uutuuksia, jotka soveltuvat kuosiensa ja väriensä puolesta yhdisteltäväksi klassikkojen rinnalle. Harmonista sisustusta onkin helppo rakentaa pikku hiljaa täydentämällä kokonaisuutta yhteen sopivilla uusilla tuotteilla.

Laura Ashleyn laaja tapettimallisto sisältää näyttäviä vaihtoehtoja, minimalistisia sävyjä ja myös romanttisen tyylin ystäville värikkäitä kukkakuoseja. Taidokkaasti ommellut koristetyynyt ja torkkupeitot tuovat lämpöä ja kauniita yksityiskohtia sisustukseen.

Kevään ja kesän sekä syksyn ja talven uusissa kodintekstiilien, tapettien ja maalien valikoimassa löytyvät myös sesongin ajankohtaiset värit, joiden avulla kodin tai vapaa-ajan asunnon ilmettä on helppo piristää. Tarjolla on lisäksi sisustuksen pientavaroita, kuten astioita, valokuvakehyksiä, kattaustarvikkeita sekä huonetuoksuja.

Laura Ashley on tunnettu myös viehättävästä lasten sisustusmallistostaan. Valikoima sisältää täydellisen kokoelman erilaisia tuotteita pienten tyttöjen ja poikien huoneiden sisustamiseen.

Tervetuloa ostoksille myymäläämme tai valitse tuotteita suoraan verkkokaupastamme!